Gudarnas Sömn

alexander_the_great

Som jag skrev i gårdagens inlägg så är kroppen väldigt bra på att kompensera för förlorad sömn. Jag tog även 3 st ZMA-tabletter innan jag lade mig igår och lyckades sova i 12 timmar (skönt att vara student ibland)!
ZMA är inget regelbundet inslag i min vardag utan har en förpackning ståendes som jag nyttjar ibland för att öka kvaliteten på sömnen.
Vaknade upp utvilad och extremt taggad på att gå och köra knäböj och marklyft på Antonis senare idag. Funderar även på att lägga in en bröstövning (uppåtlutande bröstpress) varje pass för att öka den totala volymen. Mer om dessa idéer senare.

WP_20140319_008

4 Comments on “Gudarnas Sömn”

  1. Varför är ZMA inte ett regelbundet inslag, finns det nackdelar? / truefriend of ancient past 😉

    • Greetings Johildur of Rohan! :). Inga nackdelar förutom att det ibland krävs en hel del vatten för att svälja ner tabletterna vilket kan vara jobbigt innan man ska sova nomsayn? 🙂

      • Ohh 🙂 Mhm har märkt att dem ibland har en tendens att vilja återvända upp också efter ja svalt ned dem. ZMA eller purley Zink i din åsikt, (tar ZMA mest för zinket TBH). 🙂

%d bloggers like this: