Poänger med clean eating

Tänkte idag snabbt ta upp några poänger med att äta “cleant”.

cleaneating

Låt oss studera ovanstående bild. Under deffen är det för de flesta viktigt att hålla hungern borta, sötsug, “cravings” och annat kommer att finnas där oavsett men hunger kan man hålla borta genom att äta smart. Den nedanstående dieten kommer att fylla ut din mage betydligt bättre än den ovanstående måltiden. Att fylla ut magen bidrar till mättnadskänslan (ett annat tips för att fylla ut magen är även att dricka mycket vatten).
Förutom faktumet att volymen (alltså storleken) på maten är större i den nedre måltiden så skulle jag även rekommendera den för allmänt välmående tack vare att den helt enkelt innehåller ett bredare spektra av mikronutirenter.
Även om jag äter godis som pwo är min kost till största del “clean”.
Jag kommer att skriva mer om ämnet längre fram. Detta inlägg var bara en snabb genomgång av ovanstående bild som onekligen innehåller ett bra argument för “clean eating”.
Titta alltså på mättnad kontra kalorier när du väljer dina huvudmatvaror!

photo 2 (1)

%d bloggers like this: