Plan för att förbättra min greppstyrka

osiis

Jag kommer från och med nu endast köra med dragremmar vid viktade chins och marklyft, vid övriga dragövningar kommer jag att använda antingen lite magnesium eller köra helt utan, syftet med detta är som titeln anger att öva upp min greppstyrka och för att sätta mer press på underarmarna.
Att ha ett starkt grepp är alltid bra, speciellt om jag ska delta i fler Strongmantävlingar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: