Ta vara på solens fettförbrännande egenskaper!

Tänkte idag skriva ett inlägg relaterat till diet och fettförlust!

WP_20140429_001

Nu har vackra Svea återigen blivit välsignat av särledes gott väder! Detta bör givetvis utnyttjas för att uppnå våra mål. Förutom att vi erhåller den gyllene lystern är det även ett utmärkt tillfälle att bränna fett, och det bästa sättet att bränna fett är att helt enkelt inte äta. Ett bra sätt att utnyttja solen är att försöka mentalt byta ut njutningen av mat med njutningen av att vara i solen. Du äter trots allt mat varje dag, men att kunna spendera en dag i värmande solsken tillhör för de flesta inte vanligheterna. Låt därför solen stå för njutningen ett tag och tänk inte så mycket på mat, även om du normalt sätt skulle vara hungrig.
Om jag exempelvis ligger ute i solen med en god bok (vilket för övrigt är vitalt) har jag mindre lust att äta än i vanliga fall. Detta gör att jag kan spendera mer tid mätt och belåten (då jag kan lägga kaloriintaget senare under dagen) och den tiden som jag “egentligen” skulle varit hungrig på spenderas nu helt utan tankar på mat då dessa har utbytts av tankar på hur underbart det är att se solen igen.
Vidare är typisk sommrig mat att rekommendera, tänk dig grillande och sallader. Men det blir ett senare inlägg!

%d bloggers like this: