Hur en matkasse kan se ut

Tänkte dela med mig av min senaste matkasse. WP_20140602_004

Först och främst ser vi mjölk som jag inte klarar mig utan. Vanligtvis rekommenderar jag inte att dricka kalorier under deffen men mitt intag är inte så lågt att jag behöver tugga alla min man för att hålla mättnaden.
Keso är också ett givet inslag, Kesella vanlilj är till för att göra Keson godare, jag brukar helt enkelt vanligtvis blanda ut lite Kesella i Keson tillsammans med cashewnötter för en optimal smakupplevelse.
Riskakorna är PWO-kolisar som jag har honung på, otroligt gott må jag säga!
Vidare har vi dadlar, kiwis och apelsiner som kolhydratskällor och även självklart lite Tutti Frutti!
Fisken har den ack så viktiga märkningen av MSC (Marine Stewardship Council) vilket är ett certifikat för hållbart fiske, jag uppmanar alla som läser detta att endast köpa fisk med denna certifikat. Fisken utgör i övrigt en god middag eller lunch med 80 g protein!
Detta är alltså bara en matkasse vilket innebär att jag redan har annat hemma som jag använder mig av.

%d bloggers like this: