Tillbaka! :)

VR0A8844

Har haft en riktigt bra och produktiv vecka borta i staterna. På grund av att jag var där så pass länge (länge för att vara ett photoshoot alltså) körde vi inte fullt ös varje dag utan tog det lite lugnare, så det fanns gott om tid att se mycket av staten (Missouri). Även om inte USA har en så djup historia är den inte obefintlig, i St. Louis fall handlar den främst om den roll som staden och området hade som en port västerut. Upptäckarna Lewis och Clark utgick från staden när de utforskade vägen till västkusten. Staden i sig grundades av fransmännen som en handelspost men regionen som då kallades Louisiana såldes av Napoleon till det nyss frigjorda USA, anledningen till detta var att Napoleon hade fullt upp med krig i Europa och således behövde han pengar samt insåg att han inte skulle kunna hålla det stora territoriet i Amerikas inland.
Naturmässigt är området väldigt vackert (vilket var en trevlig överraskning, hade tänkt att det skulle vara torrare och inte så grönt och frodigt). Filmade en del också och kommer förhoppningsvis lägga upp det editerade materialet imorgon, där jag visar lite av de olika ställena vi fotade på.
Angående själva fotningen så var det, som beräknat, svårt att hålla en god form över veckan. I vanliga fall kan man se bra ut i en hel dag, eller möjligen två, men här gällde det alltså att hålla en god form under hela veckan (till följd kunde jag inte optimera formen helt under någon av dagarna). VR0A0002

En av de första bilderna: Paddlar lite kajak i det fina vädret! (Klicka på bilden för att förstora). Fler bilder kommer att ackompanjera kommande inlägg! Fotografen, Jamie Meyer, och jag hade samma mål med bilderna, nämligen att blanda estetik och historia, varför många bilder är i antik klädsel alternativt badkläder.
VR0A0820

Angående kosten så bestod den av en hel del hamburgare och donouts men även frukt och vitfisk och kyckling. Donoutsen användes, likt under en bodybuildingtävling, till att fylla ut musklerna medan fisken och kycklingen åts innan läggdags för att åtminstone få i sig en del protein utan att fylla upp magen för mycket när det var dags att posera.
Kommer utveckla tankar och resonemang kring detta längre fram.
Om inlägget ovan inte håller min sedvanligt goda kvalitet så skyller jag på jetlag och sömnbrist ;). Men med kaffe och vilja går allt! Därför är det nu dags att bege sig till templet för lite tunga böj (nästa pass går jag på Russian Squat Routine).

%d bloggers like this: