Kommande planer!

VR0A1367

Jag tänkte från och med idag (då jag är helt utvilad och återhämtad från föregående vecka) börja med två saker. Först och främst Russian Squat Routine som jag skrev om häromdagen (http://narcissus.se/2014/07/13/russian-squat-routine/). Dagens pass blir alltså schemats första pass, vilket kommer se ut som följer:

6 x 2 reps på 160 kg. 

Detta blir förhoppningsvis inga problem. Schemat är förmodligen tänkt att göras under bulk men jag testar oavsett! Jag äter ändå tillräckligt med kalorier för att kunna prestera bra samt att jag fortfarande inte är ultrarippad (som i bodybuildingscenrippad).

VR0A4755

Vidare kommer jag, intressant nog, testa att helt utesluta mejeriprodukter från min diet. Detta blir en relativt stor omställning för mig, ni som följt denna sida ett längre tag vet att min diet till stor del, ända sedan jag började, bestått av mejeriprodukter (mjölk, keso, kvarg). Jag kommer även att utesluta vassleprotein från min kost. Kommer fortfarande ta EAA innan och efter varje pass dock, men i övrigt kommer jag sikta på att få i mig mitt protein från diverse olika källor. Tänkte kopplat till detta börja experimentera mer med vegetariska recept, detta kommer främst arta sig i bönsallader etc.
Mitt mål med min kommande dietstruktur är att inte gå hungrig någon gång, att sikta på att äta mig mätt på proteinrika måltider med mycket sallad, givetvis kommer jag bli sugen på att äta annat också men ska försöka hålla mig till min sedvanliga PWO-rutin fast med frukt istället för godis och kanske någon glass då och då. Min inställning förblir dock densamma (http://narcissus.se/2014/04/09/hantera-atstorningar/) dvs att ingenting är förbjudet i moderation.
Angående formen så kommer jag att genomföra en till fotosession i Irland i slutet på Augusti så kommer att försöka hålla en god form framöver, vilket jag i och för sig tänkt göra ändå, även under hösten.
Slutligen ska jag även göra lite av en storhandel idag, kommer att göra ett Gains Kitchen där jag går igenom vilka varor jag köpt samt även skriva ett inlägg på denna sida där jag går igenom vilka varor jag köpt och varför.
Ett längre kommande inlägg som jag velat skriva en längre tid kommer att behandla lite av ätandes psykologi, nämligen rörande varför vissa inte kan äta en bulle utan måste äta alla bullar (jag faller in i denna kategori för övrigt). Så håll utkik efter det! 🙂

%d bloggers like this: