Personlig träning och onlinecoaching!

Jag kommer under sommaren att ta emot klienter för personlig träning!

Jag nås på marcus.follin@gmail.com

Jag befinner mig i Stockholm under sommaren men kan även ta mig till Uppsala (kan dock behöva lite tid för planering i sådana fall).

Observera att jag endast kommer kunna ta emot ett antal klienter åt gången så först till kvarn gäller!

Träningspass

Passen kommer att genomföras enligt önskemål och behov. Om du är nybörjare kommer jag att ge en gedigen genomgång av de grundläggande styrketräningsövningarna. Om du är mer intresserad av att fokusera på en specifik muskelgrupp kommer passet syfta till en djupdykning kring lämpliga övningar. Om du är intresserad av andra saker, exempelvis symmetri, posering och tips för kommande mål finns det självklart plats för det med! Ett träningspass på 1,5 timme kostar 500 kr + eventuellt inträde på gymmet i fråga.

Onlinecoaching

Onlinecoaching går ut på att vi har kontakt via mail där vi du skriver så mycket som möjligt om dina mål och förutsättningar, hur din vardag ser ut, hur ofta du kan träna, eventuella allergier etc. Ju mer info desto lättare blir det för mig!  Onlinecoaching kostar 500 kr och sträcker sig över 3 månader (bedömt tillräckligt med tid för att hitta in i nya rutiner).

Personliga tränare i allmänhet…

Har ingen som helst koll på vad de snackar om. Det krävs i många fall inte några förkunskaper för att bli PT, och en certifiering kan nås på så kort tid som 2 veckor, vilket tyvärr tydligt syns runtom bland gymmen. Någonting som jag snabbt tog till mig var att “aldrig lyssna på små och svaga människor“. Detta gäller i allra högsta grad personliga tränare. Precis som inom allting annat så finns det undantag, men faktum kvarstår att de flesta personliga tränare inte ser ut att ha tränat en dag i sina liv. Att de då ska berätta för andra hur de ska träna är för mig löjeväckande och förargande på samma gång.

Jag själv i allmänhet…

Vet exakt vad som krävs för att bygga rejält med muskler samt att tappa fett och samtidigt behålla muskler. Till skillnad från andra personliga tränare kommer jag inte slösa vår gemensamma tid med att ha genomgångar angående crosstrainern eller någon flashig ny bicepsmaskin. Vi kommer att köra tunga basövningar och åter tunga basövningar, oavsett om du är kille eller tjej, gammal eller ung. Självklart vill jag att klienten ska uppnå så bra resultat som möjligt, därför kommer jag bara att visa saker som jag vet fungerar. Detta är skillnaden från andra personliga tränare, då många inte har den blekaste aning om vad som fungerar i praktiken (eller i teorin för den delen). Falsk ödmjukhet har aldrig varit min starka sida, jag låter mina resultat stå som ett testamente till min kredibilitet.

insats

/Mackan

%d bloggers like this: