Planer för att hålla formen

Tänkte delge lite av hur min uppladdning till nästa tfp-shoot kommer att se ut.

IMG_7052

Formen är redan inne, så det är inga drastiska förändringar som behöver ske till och med om två veckor. Så jag siktar på att helt enkelt köra på som jag gjort tidigare. Det blir inga större utsvävningar kalorimässigt men heller långt ifrån någon svältdiet. Jag har tack vare en väldigt välplanerad och långsamt genomförd “deff” (egentligen mer av en så kallad ‘body recomposition’)  lyckats hålla kaloriintaget ganska högt, vilket gör att bibehållandet av en bra form är desto lättare. Jag siktar på ett högt proteinintag (ca 200 g per dag) för att inte vara hungrig medan fettet och kolhydraterna ligger på moderata nivåer. Jag har som tidigare nämnt kolhydratsdagar då och då för att fylla på glokygenlagren, mer om det här: (http://narcissus.se/2014/05/06/atardagar/).

IMG_6565

Träningsmässigt kommer min rutin att se snarlik ut, jag har lagt om mitt schema för att köra basövningarna mer frekvent (inför höstens styrkelyft) men har ännu inte helt och hållet spikat ett schema som jag kommer köra efter (när jag väl kommit på en given rutin gör jag självklart ett inlägg om det :)). Som det är nu så siktar jag i alla fall på att köra bänk och böj varannan dag och mark minst två gånger i veckan. Jag kommer även sikta på att gå en promenad eller annat typ av extra aktivitet en gång om dagen.

IMG_7116

I övrigt kommer jag försöka vistas så mycket som möjligt i solen för att ytterligare bättra på min gyllene lyster. Vidare kommer jag hålla konsumtionen av mejeriprodukter (någonting som jag annars äter/dricker mycket av) relativt låg, detta är främst kopplat till hyn. Vissa kan få något sämre hud av ett stort intag av mejeriprodukter och jag är inte villig att ta några chanser med detta.

Sammanfattningsvis är det alltså inga egentliga förändringar som kommer ske, utan jag kommer fortsätta på samma spår och väl på plats (är i USA en vecka) försöka toppa formen.

%d bloggers like this: